КІНОТЕАТР ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ


Взявши оберемок теплих одіял, літри гарячого чаю, хрумкого попкорну та нескінченний хороший настрій, студенти ТНЕУ свій вільний вечір вирішили провести на природі. Університетська Рада Студентів влаштувала сеанс перегляду фільму під відкритим небом. "Готель "Гранд Будапешт"" манить своїм нестандартним сюжетом, збираючи пристойну кількість людей на невеличкому футбольному полі, де, власне, проходив перегляд. Мені до душі активне студентство, яке долучається до подібних подій - не ігнорують, а беруть участь.
Слід виразити вдячність організаторам, які в холодну, по-справжньому осінню, погоду, влаштувати трансляцію картини на білому полотні.

Коли темрява заполонила все навколо, а студенти комфортно влаштувались - хто сидячи на лавках, хто лежачи прямо на траві, - взявши в руки по чашці гарячого ароматного напою, перед глядачами були лише незліченні яскраві жовті квадрати - вікна гуртожитку, та екран, на якому з’являлись перші кадри фільму. Тепла компанія, відчуття єдності з іншими, одночасний голосний сміх на кумедних моментах та жваве обговорення - ось, що заповнювало кожен міліметр повітря в радіусі найближчих 500 метрів. Вже довгий час в мені не згасає бажання відвідати подібний захід та, як це часто зі мною трапляється, все руйнувалось в останній момент. Нарешті моє бажання втілилось в реальність і, незважаючи на колючу погоду, прийшовши додому, бажання повторити, виникло одразу ж. Я вирішила скласти свій ТОП-5 фільмів, які б я рекомендувала подивитись під зоряним небом.



Ми - Міллери
Що зігріває та об’єднує краще, чим хороша комедія? Фільм про фальшиву сімейку обере компанія друзів, або ж незнайомці, які після перегляду перейдуть з цієї категорії до "той чувак, з яким ми колись весь вечір проржали". Надірвавши животи від сміху, втираючи сльози і відчуваючи істинну радість, вечір буде закарбованим у пам’яті.

Мулен Руж
Облаштуй сад: постели шерстяні одіяла, підвісь магічні вогники на гілля дерев, відкоркуй пляшку вина пенсійного віку, набери невеличких подушок, запали ароматні свічки, приготуй смачну страву – не важливо яку, головне, щоб від серця, - позич у знайомого обладнання, з безлічі фільмів обери "Мулен Руж" та запроси кохану людину в гості. Віддайся почуттям.
Незрівняний мюзикл, який визнали мільйони глядачів та сотні критиків.
Романтична обстановка буде лише підсилювати емоції. Не потрібно зважати на трагічну кінцівку, адже це привід втирати солодкі сльози Вашої дівчини та люблячи втішати її своїми цілунками після перегляду.

Черепашки-ніндзя
Не вистачає трохи екшену, пригод та крутих спецефектів. Цей фільм зможуть оцінити не лише хлопці, але й ніжніша частина населення. Хто ж не знає історію 4 черепашок: Рафаеля, Мікеланджело, Леонардо та Донателло? У 2014 стару, більшості рідну, бо на цих мультфільмах росло покоління 90-х, інтерпретували, проробивши якісну роботу, використовуючи сучасні технології, що викликають у очей шквал захвату. За переглядом можна добре поностальгувати за дитячими світлими часами і одночасно насолоджуватись осучасненням та екранізацією в цілому.

В диких умовах
Не змогла би собі пробачити, якби не включила в цей список свій улюблений фільм. "В диких умовах" - зобов’язаний подивитись кожен, переглядаючи свої життєві цінності та покопатись у своїх істинних бажаннях.
Фільм надихає, змінює, зачаровує. Це та картина, якою, з одного погляду, жаль ділитись, включаючи в собі Голлума, нашіптуючи: "Моя прелесть!", бережно оберігаючи від чужих поглядів; а з іншої - хочеться радити всім прохожим, надіючись, що глибокий сенс буде їм зрозумілим. Особливо добре буде влаштувати перегляд у ненаселеній частині, тим самим більше проникаючись історією МакКендлесса.

Голодні ігри
Історія, написана Сьюзен Коллінз. підкорила чимало сердець. На даний період часу це найуспішніша франшиза, популярності котрої позаздрить кожен режисер та актор. Фільм "Голодні ігри" прикує погляди глядачів до екрану, змушуючи їх вкриватись мурашками, тремтіти від страху, вболівати за головних героїв та невпинно разом із ними шукати вихід із складеної ситуації.
Забороняється приходити на сеанс із своїми ворогами. Хтозна, можливо сюжет підкине парочку рішень, задля їх позбавлення.
Отож, збирайте компанію, шукайте необхідне обладнання, розвішуйте оголошення, запрошуючи всіх охочих приєднатись до вас, адже чим більше народу, тим веселіше. Насолоджуйтесь вечором.

— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin