НАЗУСТРІЧ СВІТУ

Готова закластись, що кожен з Вас хоча б раз, та й думав: "Було би добре махнути рукою на буденність, зібрати необхідні речі в невеличкий рюкзак й вирушити куди очі бачать!". Однак страх перед невідомістю, нерішучість та ряд інших факторів, що лякливо діють на свідомість, заставляють прогнати геть навіжені думки, повертаючись до привичних речей. Хіба щось зможе зрівнятись з захоплюючим проведенням часу вдома, екстремальним соціальним мережам, вражаючій роботі, що бентежить свідомість?
Потрібно ризикнути, перебороти власні страхи й перевірити себе на витривалість. Не всім підходять подібні рішучі вчинки, проте більшість тільки і мріє як здійснити навколосвітню подорож. Якщо Ви відчуваєте, що це Ваше, що все всередині кричить про бажання побачити всю красу Землі своїми очами, - вперед. Я ж поки тихо мрію про те, щоб об’їздити Україну, залишилось лише знайти хорошу компанію. Починати не обов’язково з чогось глобального. Перевірте для початку себе у власному місті, районі, області, країні...  Розширюйте рамки й починайте дихати повними грудьми. І пам’ятайте - це Ваше життя і тільки Вам рішати, чи йти по визначеним стандартам, чи слідувати за своєю мрією, за тим, що дійсно важливо.
В цьому пості я хочу надихнути Вас на нові звершення, показавши людей, яким вдалось задумане і котрі продовжують свій шлях, повний нових вражень, вражаючих місць й цікавих неординарних знайомств.



Anna&Mariia Times
їдем рівно
сайт

Що можна встигнути за рік? Особливо якщо ти робиш це вперше. Ніколи не дізнаєшся, поки не насмілишся спробувати. Ми вирушили в навколосвітню подорож з Києва 14 жовтня 2013-го. В кишенях у нас було по 2 тисячі доларів. В голові – чіткий план дії, у серці – віра і надія, що все вийде, не зважаючи ні на які труднощі та перешкоди. За півроку ми подолали автостопом по 14-ти країнам більше 40000 км, потрапляли безкоштовно на всі види транспорту включно з кораблями, і один раз навіть на літак. Проїхали Росію, Казахстан, Китай, Лаос, В’єтнам, Камбоджу, Таїланд, Малайзію, Сінгапур, Індонезію, Філіппіни, Макао, Гонконг і США.

Tozhemne
Рома їде
сайт

❝Правильніше за все сказати, що я біг від усвідомлення того факту, що я не в силах виправдати надії своїх близьких. Мені було складно вчитися в університеті, я буквально відбував там покарання. Думка про те, що попереду ще два роки нестерпної тортури, приводила мене в розпач. В 20 років ми шукаємо себе, нам потрібен виклик, нам потрібно справжня битва. 1 липня 2012 року я зібрав рюкзак і відправився в дорогу, щоб як слід намахавшись невидимим мечем в битві з "вітряними млинами".

Happy Hippie Family

Travel Art Family
сайт

Після того, як ми спакували все наше життя у 4 рюкзаки, ми готові подорожувати по світу. Будучи у дорозі, ми збираємося робити унікальні відео - розповіді про людей. Вони приєднаються до нашої сім'ї і покажуть вам свою країну!


— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin