ТАКА ЧУДОВА. ВЕСНА


Моя весна з року в рік офіційно починається саме в цей день - міжнародний жіночий, коли навколо сірі вулиці, котрі не встигли позбутись зимової пригніченості, вкриваються оберемками живих квітів. І лише спостерігаючи за мальовничою картиною різнобарвності та естетичності, сама душа наче розквітає. Все просякнуте світлом та теплом, котрі вливаються у  звичайних прохожих, а ті показують свою доброту та щирість. Весь світ оживає. Недаремно ж Китайський Новий Рік випадає на кінець зими. Бо весна - це початок. Життя у всій своїй повноті обіймає природу, тим самим наповнюючи нас самих чимсь світлим та піднесеним. І чи є пора краща, щоб почати щось нове? Зробите те, що давно хотів; поїхати туди, куди мріяв; втілити всі задумки в реальність; насолоджуватись пішими прогулянками, знайомлячись зі своїм рідним містом ще ближче; відкривати нові місця, людей, заходи, мови; погоджуватись на любі пропозиції, спостерігаючи куди вони приведуть; хапатись за кожну нову можливість й викладатись; почати правильно харчуватись, змітаючи з прилавків овочі та фрукти; запастись кілограмами віри в свої сили; безупинно вчитись, досліджуючи речі, що цікавлять; довіряти раптовим поривам; дихати повніше, ловлячи ноти аромату весни - його не сплутаєш; відкритись Всесвіту й якомога більше та голосніше сміятись.

Весна також жінка. Така ж тендітна, романтична, ніжна, жвава, примхлива, грайлива, іноді капризна, в неї теж мінливий настрій, який може раптово змінитись за секунду, вона полюбляє яскраві невагомі сукенки й заплітає у пишні коси ромашки. Нею так легко передозуватись.
Весна - це легкість, це неслухняний теплий вітер у пасмах, океани квітів, котрі зводять з розуму запахом, це свіжість вечірнього повітря, музика, що зіткана зі щебету птахів, зелені пейзажі довкола, народження краси з беззахисних бутонів, це перший бузок і підсніжники, це бездоганність у кожному прояві, нові сподівання та незгасні надії, стукіт каблуків по незахищеному асфальті, це "Here comes the sun" геніальних на повторі, це час привести себе не лише у фізичну форму, але й навести порядок в думках. Весна - це не пора року. Це мелодія всередині кожного.





— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin