PINTEREST TIME: WHITE WINTER


Вже завтра ми будемо з легким смутком та ностальгією прощатись із 2015, дякуючи за все хороше й за те, що стало необхідним досвідом. Важко повірити, що залишилось катастрофічно мало часу до нового початку на календарі. І хоча перше січня не може щось кардинально змінити без наших дій та прагнень, але воно дарує віру в початок, ще один шанс, який слід використати.
Цього року недостаток снігу особливо гостро впливає на настрій. Здається, що невдовзі дерева вкриються ніжним цвітом, а із землі проростуть перші проліски. Небо грає сліпучою блакиттю, а сонце обманом переконує, що то насправді кінець зими. Залишається лишень ввімкнути гірлянду з яскравими вогнями, плейлист із різдвяними композиціями, і приготувати велику чашку какао. А ще згадати про все, з чим асоціюється рік, що минає. Перечитайте старі дописи, якщо у Вас є блог (це може бути інстаграм, vk, чи будь-яка інша платформа, де Ви зберігаєте спогади), складіть список подій, на котрі був багатим 2015, підведіть традиційно підсумки, аби зафіксувати все приємне.

Щоб добавити в Вашу буденність тої білосніжності, котрої дико бракує, я зібрала у цьому дописі натхнення із pinterest. Відкривайте, відтворюйте плейлист і очікуйте новорічного дива. З Наступаючим!



— завжди Ваша,
Аляска
Blog Widget by LinkWithin