З ПРИЙДЕШНІМ!

З Новим роком - з ще однією спробою "почати все спочатку". Однак, чи то на радість, чи на жаль, почати з самісінького початку  неможливо. А от прийняти життя зі всіма невдачами й негараздами, відпустити минуле та рухатись далі, не озираючись, не лише можна, але й треба. Ми не напишемо свою історію заново. Проте можемо перегорнути сторінку, продовжити її, наповнюючи позитивними вібраціями. Ми самі виступаємо режисерами та сценаристами власної долі. Тільки ми і ніхто інший не відповідатиме за прийняті нами рішення. Тому бажаю в новому році прийти до гармонії з собою, віднайти баланс, зрозуміти власні мрії й найзаповітніші бажання, та почати йти до них, якщо цього ще не сталось. Добра і світла, кохання до всього навколо - до цілого Світу та його складових, взаємних почуттів, порозуміння в родині, затишку в оселі та якомога більше яскравим карколомних поворотів, що віддаватимуть присмаком радості.
Не очікуйте багато, не вимагайте, просто насолоджуйтесь приємними миттями, подарованими 2015. Так, буде не все гладко, слова чи дії часто завдаватимуть болю, Вас будуть намагатись зламати, відібрати мрію й віру у власні сили. Не дозволяйте цьому статись. Не здавайтесь й продовжуйте вірити. Бо якщо захочемо - все вдасться. Якщо справді захочемо (!) і будемо вперто крокувати крихітними кроками до чогось Великого й невимовно важливого. Ви можете все. Перевищуйте ліміти, не бійтесь вилізти за рамки, в котрі самі ж себе загнали, мрійте якомога глобальніше. Знайдіть свій шлях. Почуйте себе.
Не шукайте щастя в чомусь помпезному. Воно всередині нас, як і любов. Виливайте ж її довкола - діліться усмішками, пустотливим блиском в очах, зігріваючими словами й, звичайно, обіймами.
З Новим роком, дорогі. З новими починаннями!
Наповнюйте себе світлом.

— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin