ДЕНЬ МАТЕРІ. 10 ІДЕЙ ПОДАРУНКІВ

Мама - та, хто з нами ще до народження. Найдорожча та найрідніша. І хоч без непорозумінь і конфліктів не буває, але це та людина, на яку завжди можна покластись, яка підтримає попри все і буде на твоїй стороні. Чудово, що є спеціальний день в році, який належить найпрекраснішим жінкам - мамам. Звичайно, свою любов та піклування слід проявляти незважаючи на дату на календарі, проте це ніяк не впливає на саме свято, котре пронизане світлом і внутрішньою весною. Присвятіть ж свій недільний час тій, котра виховала і захищає своїм теплом.

Не скупіться на час, вибираючи подарунок. Бо ж тут зовсім не важливі ні кошти, ні якість, ні матеріал. Душевність - ось, що на першому місці. Як відомо, те що від серця йде, туди і приходить. Згадайте, що давно хотіла Ваша мама, про що мріяла. Можливо, мимоволі вона про це проговорилась. Якщо ж нічого на думку не приходить, то цей допис для Вас. Я зібрала десятку ідей для подарунків, акцентуючи увагу саме на щирості мотивів. Нічого грандіозного, дорогого та шикарного в цьому списку Ви не знайдете. Найголовніше - емоції та почуття, якими Ваш дарунок буде насиченим. Я намагалась зібрати душевно найм'якіші та найніжніші подарунки .
① Сніданок

Важливо зробити перші хвилини після пробудження максимально приємними і радісними, щоб забезпечити хороший настрій мамі на весь подальший час. А хіба справиться з цим завданням щось краще, аніж приготований власноруч смачний сніданок? Мама неодноразово просиналась швидше, щоб нагодувати нас різноманітними смаколиками. Пора відплатити їй тією ж монетою. Не полінуйтесь і прокиньтесь на годину швидше. На день раніше закупіться необхідними продуктами, аби вранці все було під рукою. Ваша страва не має бути кулінарним шедевром (хоча я цього не смію виключати). Оберіть щось легке в приготуванні, але від того не менш смачне. Виділіть час на подорож по кулінарним сайтам і, відштовхуючись від вподобань своєї мами, зупиніть свій вибір на тому, чим би вона хотіла поласувати. Млинці, панкейки, бельгійські вафлі, домашнє морозиво, фруктовий салат, маффіни... Фантазії є де розмахнутись, тому вперед!

Естетика в свято відіграє важливе значення, так що подумайте над подачею. Можна купити всілякі милі дрібниці і прикрасити ними страву, або ж зробити їх самостійно. Не забувайте, що декорування можна виконати і самими продуктами: крем, шоколад, посипки, глазур, листочки м'яти, фрукти. Додайте на піднос букет бузку та йдіть будити винуватицю свята.
② Пікнік

Природа нарешті щедро обдаровує нас сонячними променями, повітря насичене сприятливими вібраціями, тому ідея пікніка звучить доволі заманливо. На жаль, часто спостерігаємо за тим, як підлітки забувають про своїх батьків. надаючи перевагу знайомим, веселим вечіркам та повному ігноруванню слів рідних. Вся цінність сімейних зв'язків розкривається лише згодом. Я рідко помічаю на вулиці молоде покоління, яке гуляє зі своїми батьками, що засмучує. Як давно Ви вибирались кудись зі своїми домашніми? По власній ініціативі.

Зберіть кошик необхідних речей для пікніка та здивуйте рідних своїм запрошенням. Ви можете покликати не лише їх, але й інших родичів, чи хороших сімейних друзів. Дізнайтесь про страви, які будуть доречними на пікніку, щоб не їсти лише бутерброди. Запасіться овочами, які можна приготувати на грилі, сходіть в кондитерську та купіть смачні круассани, вичавіть вдома сік/зробіть смузі, і, переливаючи у спеціальні пляшки, прихопіть їх з собою. Не забудьте про оберемок одіял, щоб забезпечити максимальну зручність.
Подумайте і про місце, де Ви проведете більшу половину дня. Це може бути місцевий парк або ж ліс, що неподалік від міста. Складіть план разом із татом, який допоможе все це реалізувати. Може здатись, що забагато клопоту, але приємних вражень буде набагато більше. Окрім того, Ви зможете пишатись виконаною роботою і побачити усмішки на обличчях найдорожчих серцю людей.
③ Десерт

Продовжуємо тему смаколиків. Всім добре відомо через що лежить шлях до серця чоловіка. Та ту ж саму дорогу можна обрати, завойовуючи жіночу половину. Якщо Ваша мама такий самий любитель солодкого, як і я, то великий смачний торт буде найкращим подарунком. Можна приготувати його самостійно, якщо впевнені в своїх здібностях кондитера (все ж краще відкласти експерименти в сторону в цей день, щоб сюрприз був таки приємним), або ж замовити у людей, які займаються цим професійно. За допомогою Інтернету знайти кондитерів зовсім неважко. Вони Вас обов'язково здивують своїми навиками. У Вас буде можливість самостійно обрати смак, обговорити оформлення і бути впевненим, що буде смачно.

Якщо ж Ваша матуся дбає про свою фігуру і калорійний шматок десерту її зовсім не порадує, то хочу звернути Вашу увагу на випічку правильного харчування, або ж навіть кухню сироїдів, які створюють справжні шедеври за допомогою горіхів. Полазьте в інстаграмі за тегом "ппвыпечка" і дивуйтесь різноманітності.

 Відкритка/лист/малюнок

В дитинстві ми часто створювали відкритки, розмальовуючи їх кольоровими ручками, збагачуючи вирізками з журналів та різноманітними наліпками. Тоді це здавалось найкращим подарунком і ні про які матеріальні складові не задумувались. Насправді мало що змінилось. Бо можна зробить щось справді чарівне, адже навики і можливості стали значно більшими.
Якщо Ви гарно малюєте, то можна попрацювати над портретом, або ж навіть замовити його. Згадайте про фотографії - мами люблять берегти приємні митті і не один вечір згадувати минуле. Подумайте, як можна красиво їх оформити, придбавши новий альбом/створити смешбук. Тут можна знайти красиві принти.
Хорошим варіантом буде також блокнот, дизайн якого можна продумати самостійно (якщо не знаєте до кого звернутись, то Вам сюди).

Ми часто соромимось сказати в очі слова любові, тому можна написати лист, висловивши найголовніше. Якщо цей лист відповідно оформити, добре продумати, то така дрібничка буде важливішою, аніж будь-які дорогі дарунки. Просто будьте щирими.

⑤ Аксесуари

Коли говоримо про подарунки для жінки. то перше, що спадає на думку - прикраси. Якщо Ви підназбирали гроші, то можна сміливо йти в ювелірний магазин. Проте ріст цін може відбити бажання, тому не забуваємо, що аксесуари можна зробити самостійно. Подивіться ролики на YouTube, аби впевнитись, що зробити вишукані й чарівні речі із підручних матеріалів не так складно. Зараз ручна робота цінується набагато більше, отож спробуйте. Залучіть до роботи своїх подруг, купіть потрібні матеріали та створюйте аксесуари у веселій обстановці.

Якщо ж не аксесуари, то не забуваємо також про місця для їх зберігання. Це оригінальні тримачі (які теж можна зробити своїми руками) та різноманітні скриньки.

⑥ Емоції

Найкращий подарунок - позитивні емоції. Наповніть цей день радістю, повністю позбавляючись від усього, що містить негативну енергетику. Не скупіться на лагідні слова й вдячності. Оточіть свою маму увагою та ніжністю.
Якщо Ваша мама любить театр, то поспішіть купити квитки. Запросіть її на виставку, відвідайте кафе, а то і парк атракціонів! Нехай в цей день буде багато сміху.
Також можна вибрати кумедні фрази ("Moms are super heros without capes") на зробити з них принт на будь-чому. Буде ще краще, якщо Ви оберете фразу, зрозумілу лише Вашій сім'ї.

⑦ Кухонні девайси

Зазвичай наші мами проводять багато часу на кухні, хочуть вони цього чи ні. Аби приготування страв приносило задоволення, слід забезпечити умови для цього. Нове кухонне обладнання буде чудовою ідеєю. Та не спішіть закуплятись каструлями, пательнями і т.д.. Зупиніть свій вибір на чомусь не банальному. Можливо це буде вафельниця, набір для приготування суші, чи навіть красивий набір тарілок

⑧ Книги

Не думайте, що книги - це банально. Особливо, якщо Ваша мама така ж затята любителька почитати, як моя. Головне правильно вибрати книгу, відштовхуючись від вподобань. Ретельно подивіться на книги на полиці, щоб вияснити, який жанр переважає. Консультант в книжковій крамниці допоможе обрати найкращу історію, яка не залишить байдужою Вашу маму.
Якщо ж знаєте улюбленого автора, то зверніть увагу на колекційні видавництва, або ж на книги, яких ще немає на Ваших полицях.
 Парфумерія

Такі приємні дрібниці, як парфуми, креми для догляду за шкірою, скраби для тіла, лосьйони, ароматичні бомбочки обов'язково мають сподобатись. Якщо думаєте, що це занадто шаблонно і тільки лінивий буде дарувати гелі для душу, то, очевидно, Ви не подумали про миловаріння. Це не тільки красиво, але й оригінально. Почитайте статті про цей процес і приступайте. Ви будете зачарованими різноманітністю форм та кольорів. А Ваша мама точно буде здивованою, коли дізнається, що зробили Ви це самостійно. І це стосується не лише мила, але й інших ванних атрибутів.
 Чай

Чай в мене асоціюється з любов'ю. Подарунковий набір буде влучним вибором. Окрім того, що вони вже продаються готовими, також можна самостійно зібрати, аби суміш трав якнайкраще підходила отримувачу. Набагато приємніше отримувати чай, що спеціально підібраний під твої смакові вподобання.
Завітайте у чайні крамниці, де продають чай на вагу. Продавець допоможе не загубитись серед різноманіття, обрати потрібний сорт, якщо Ви в цьому не надто обізнані. Придбаний чай помістіть у мішечок з тканини, перев'яжіть його товстою ниткою, або ж змайструйте невеличку коробочку та декоруйте її. Якщо ж Ваш вибір зупинився на банці, то подумайте про етикетку. Тут є чудові інструкції по заварюванні, які при ознайомлені вже починають зігрівати, хоч в чайнику ще й вода не закипіла.

— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin