ОНЛАЙН-ЖУРНАЛ ДЛЯ ТЕБЕ

В моїй парті досі зберігається пристойного розміру стос журналів, які я жадібно скуповувала в шкільні роки. З нетерпінням чекала дня виходу нового випуску, прискіпливо розглядала кожну сторінку, вичитувала цікавості, вникала в інтерв'ю, планувала як буду готувати страви, рецепти яких наведені в кінці, у себе на кухні. Всі теми, які мене на той час забирали в свій полон, були зібрані на глянцевих сторінках. З часом це переросло не лише у просте читання та милування, але й бажання самій попрацювати в редакції, поспостерігати за процесом створення з внутрішньої сторони, внести свій вклад у розвиток журналу. Моєї, такої собі пристрасті, ніхто не розумів, окрім однокласниць, з якими ми довго обговорювали номер, зачитувати гороскопи один одному та проходити різноманітні тести, які дають змогу краще зрозуміти свої вподобання та темперамент. Це був наш крихітний світ з надрукованого тексту, яскравих зображень і маси нової інформації, беручи до уваги, що тоді про інтернет майже не згадувалось.

Зараз потреба в глянці стрімко падає. Все необхідне й цікаве можемо знайти у всеосяжній павутині. Однак кожен журнал має свій характер, своє чуття та сприйняття світу, душу, у виконанні талановитих редакторів та дизайнерів. Почавши вивчати ринок онлайн-журналів, наткнулась на неймовірні екземпляри, які зачаровують кожною сторінкою. Про 2 улюблених розкажу в цьому дописі.


— Veter Magazine 

Перший в Росії онлайн-журнал про стиль життя.
читати
Саме з цього журналу почалась моя любов до онлайн-видань, і саме через нього, методом "рукостискання", відкривала для себе все більше й більше вартих уваги журналів. "Veter" вже став рідним. З цікавістю стежу за проектами від команди, які часто дивують своєю свіжістю та оригінальністю; читаю блоги редакторів; дізнаюсь про нові місця, які б хотіла відвідати.

Одразу видно, що над ним працюють креативні люди, які знаходяться на "одній хвилі" й плідно працюють задля якісного результату. Їх любов до свого дітища просочується через кожну сторінку, нехай і електрону. Неординарний погляд, який не може не привернути увагу, невимовно красиві світлини, а стиль оформлення заслуговує окремого допису. Я ціную оформлення, мабуть, більше, аніж сам вміст, тому закохана в роботу дизайнерів.
В знимках "Veter" хочеться потонути, в їхній вражаючій красі та витриманому стилі. Окрім того, що оформлення найвищого ґатунку, так журнал ще й кишить корисною інформацією: від смачних страв до знайомства з талановитими особистостями, історії котрих надихають.

— Stage Monthly 

Про мотивацію і натхнення, про почуття й свідомість, про віру в себе і свою мрію.
Stage позиціонує себе як проект, котрий підштовхне на перший крок до реалізації мрії, надихне життєвими історіями, змусить забути про страхи, обираючи свій життєвий шлях. Stage - це мотивація, в першу чергу. На вітчизняному просторі мало подібних журналів, які були б направлені саме на самовдосконалення, концентрацію на власних бажаннях, гармонії та, звичайно, щасті.

Я з особливою ніжністю відношусь до цього електронного видавництва. Одне з улюблених, новий номер якого чекаю з неприхованим нетерпінням. Хоч сам журнал не так давно "народився", проте вже встиг зібрати чимале коло поціновувачів (і я, звичайно, серед них).
Це наче хороший приятель, до якого можна звернутись в любу хвилину, він підбадьорить, поверне віру у власні сили, накриє хвилею правильних думок й згладить душевні переживання за чашкою чаю.
*фото взяті з instagram журналів

— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin