І ЗБУДУТЬСЯ БАЖАННЯ!

Хто не вірить у магію новорічної ночі може переконатись в зворотному. Цим дописом я спробую розвіяти всяку упередженість, невіру та небажання вірити в здійснення мрій. Минулого року я написала 100 бажань (про цей спосіб нижче), які на той момент здавались важливими. Недавно дістала цей список з потаємної крихітної скрині, посміялась із власної несерйозності та неясним усвідомленням себе. Підрахувавши кількість галочок, котрі стояли навпроти бажань, які таки стали реальністю, зрозуміла, що збулась рівно половина. Більше того - я вдячна, що та частина, котра так і залишилась в паперовому форматі нездійсненою, адже зараз прийшло розуміння, що мені цих речей/людей і не потрібно. Навпаки - я тішусь, що зуміла звільнитись з-під їхнього впливу. Надихнувшись таким приємним поворотом, я почала шукати інші прийоми, які б змогли підштовхнути мрію до статусу "Здійснена".

Залишається тиждень, аби визначитись з найбільш бажаним і потрібним. Якщо Ви будете вірити в їхнє здійснення й не пручатися, то все обов'язково буде таким, як Ви того і хотіли. Тут вся справа в самопереконанні, яке потрібно підтримати чимсь матеріальним. Наприклад підготовленим мною переліком таких собі обрядів, котрі доповнять святкування Нового Року оригінальністю. Я відійшла від всім добре відомих способів загадування: написати бажання на клаптику паперу, спалити його і, стряхнувши попіл в бокал шампанського, випити під бій курантів, або з'їсти 12 виноградинок. Від чогось занадто складного й не зрозумілого на перший погляд, як вишивання бажання на одежі, теж.

Вірте в магію, особливо в ніч з 31 грудня на 1 січня. Ви ж бо уявіть, скільки щирих бажань буде загадано в один момент. Сила спільної віри переломить усі бар'єри, які стоять на заваді. То ж давайте розберемо не тільки способи загадування, які кишать різноманіттям, але й приділимо увагу основним правилам, без врахування яких все може так само легко згоріти, як бенгальський вогник.

Головне, звичайно, вірити в здійснення загаданого. Однак правильно не сформувавши свою думку, нічого не вдасться, а ми замість радості та ейфорії, отримаємо величезну важку сумку з розчаруванням та негативними думками.
✓ Формуючи посил на майбутнє, вживайте не майбутній, а теперішній час. Уявляйте, що Ви вже досягли вершини, про яку мрієте. Обманіть власний Світ.
✓ Не вживайте частину "не". Замість "не хворіти", кажіть: "бути здоровою". Наша свідомість не сприймає "не". Тобто якщо Ви повторюватиме "не хворіти", то свідомість сприйме це як "хворіти". Пам'ятайте - "не" не можливо уявити. З цим будьте якомога обережнішими й обачнішими. Адже це одна з основних помилок, які ми допускаємо, а потім ще дивуємось, чому ж нічого не вийшло. Навпаки - погіршилось.
Концентруйтесь на емоціях та відчуттях. Уявляйте, які Ви щасливі в момент, коли отримуєте довгоочікувану премію, заходите в нову квартиру, купуєте річ, про яку раніше могли лишень мріяти.
✓ Продумуйте деталі. Ось Ви заходите у власний офіс. Який він? Якого кольору стіни? Які предмет інтер’єру розташовані? Який краєвид з вікна? Візуалізуйте кожне бажання!
✓ Не переходьте на особистості і нічого не загадуйте на шкоду іншим. Не слід жартувати з Всесвітом, який неодмінно все поверне бумерангом.

А тепер переходимо до найголовнішого. Того, що допоможе Вашим мріям знайти домівку в реальності і зробити Вас істинно щасливими. Вкотре хочу сказати - добре обдумайте бажання. Я думала, що вже визначалась, однак вчорашній вечір посіяв крихти сумнівів. Не лінуйтесь ставити собі запитання: "Це дійсно те, чого я хочу?", "Що негативне воно може викликати з собою?", "Що воно мені дасть?", "Я справді стану щасливішим, коли здобуду це?". Часто наші бажання грають з ними злі жарти, тому сам процес обдумування та копання у власних думках неможливо переоцінити.
➤ Лист в майбутнє
Я впевнена, що майже кожен хоча б раз писав собі лист в майбутнє. Ділився там зі своїми переживаннями, давав поради на наступні роки й малював припущення, яким стане, коли буде читати написане. Зараз є онлайн-сервіси, де лист прийде нам у визначений день на електронну скриньку. Однак не будьте настільки байдужими - напишіть вручну. Зобразіть на папері всі плани на наступаючий рік, опишіть детально, чого Ви від нього очікуєте і якими хочете стати. Що завгодно, головне, щоб щиро і з вірою, що все це неодмінно зустріне нас в 2015. Бажано запечатати його в червоний конверт і не розкривати до настання кінця грудня.

➤ Колаж бажань
Створіть колаж, на якому розмістіть усі свої бажання. Тут стануть в нагоді старі журнали, якісь аплікації, або ж можете все намалювати власноруч. Вибір за Вами. Візьміть аркуш й ретельно згадуйте все, що колись хотілось. Поставте колаж на місце, котре знаходиться постійно перед очима. Думайте про те, що там зображене, уявляйте як воно втілюється в життя. Одна замітка - вкажіть на колажі дату, до якої повинні всі світлини набути реальних форм.
➤ Віщий ранок
Цей спосіб досить таки поширений. Мені він подобається простотою виконання й відсиланням до гадань на Андрія, коли дівчата зранку виймають з-під подушки ім'я свого судженого.
Поріжте папір, розділивши його на 12 клаптиків. На кожному з них напишіть по одному бажанню. Покладіть сукупність листків під подушку, на якій будете набирати сили після святкування, а зранку не забудьте вийняти одне з бажань. Кажуть, що саме воно і збудеться протягом року.
А от що стосується того, що мені не подобається в цьому способі, то це кількість. Можливо я стала занадто жадібною, коли побачила, що в мене збулось 50 бажань, про що писала на початку.

Існує ще один схожий спосіб, але його слід розтягнути на цілий рік з певними нюансами. Потрібно написати 52 бажання, скласти їх в коробочку і кожної неділі діставати один з папірців. Цілий тиждень все повинно сприяти виконанню загаданого.

➤ Сніжинки
Я вже зображую у своїх уяві всі красу, яка буде відбуватись на останньому етапі. Однак не заглядаємо наперед. Для початку зберіться компанією близьких й, згадуючи дитинство, вирізайте сніжинки з білих аркушів. Нехай кожен напише бажання на цих сніжинках (кількість необмежена) й опівночі, або опісля, вийдіть на балкон та запустіть вирізки в повітря.
➤ Прикраса на ялинку
В дитинстві ми часто робили прикраси на ялинку власними руками. Деякі з них навіть попадали на головну ялинку міста. Зараз все стало більш буденним, багато батьків не дозволяє дітям псувати створену ними красу, думаючи, що ті лише зіпсують все своїми неординарними поривами творчості. Та, якщо постаратись, можна зробити прикраси такими, аби вони органічно вписувались в загальну картину. Тут все залежить від Ваших вподобань і навичок. Що головне - на таких іграшках пишіть свою бажання (самі іграшки можна зробити паперовими), або закорковуйте їх всередину нарядного шару. Повісьте їх на вершину ялинки й не викидайте доти, доки бажання не збудеться.

➤ Б'ємо посуд
Мабуть, найбільш радикальний спосіб. В Італійців є звичай викидати старі речі, очищаючи власний простір від непотребу, тим самим йти в новий рік з легкістю. Та ми підійдемо до цього трохи по-іншому.
Зберіть весь потрісканий старий посуд, що є в домі. В новорічну ніч вийдіть на вулицю та бийте її з веселим запалом, радісно й повторюючи те, що хочете отримати. 
➤ Банка з бажаннями
Візьміть звичайну прозору банку й починайте заповнювати її всякими чудесностями. Декоруйте її як завгодно і пам'ятайте, чим більше красивих дрібниць, тим краще. Займіться цим способом не в останню ніч, а за тиждень - якраз сьогодні. Використайте ялинкове гілля, конфетті, шишки та все те, що побачиться. Поступово заповнюйте банку папірцями, де написані побажання. Ви можете подавати їх у вигляді орігамі, а якщо Ви в цьому не сильні, як і я, то можете використати зірочки (схема).
Подібне я робила цього року, однак наповнення цих зірочок було іншим - в них я писала найяскравіші моменти цього року. Що теж доволі цікаво, тому візьміть на замітку.

➤ 100 бажань
Ось він - спосіб, дієвість якого я перевірила на собі. Хоч результат виявився і не 100-відсотковим, проте це виявилось лише на краще. Все просто: за пару годин (орієнтуйтесь приблизно за скільки Ви зможете написати 100 бажань) до Нового Року, підіть у пусту кімнату і весь час приділіть обдумуванню того, що дійсно Вам потрібно. Напишіть рівно 100 пунктів, заховайте список у відлюдне місце й чекайте, доки пройде рік, аби перевірити, чи все справдилось.
По власному досвіді скажу, що спочатку було важко і багато речей я повторювала, змінюючи слова, а от сам зміст залишався. Та коли почала писати останні 10, то мене занесло і я не могла зупинитись, вважаючи за прикрість, що існує обмеження в 100 пунктів.
➤ Гостинці незнайомцям
Так приємно дарувати радість людям навколо. І неважливо чи Ви знаєте їх, або ж вперше бачите. На свята здається, що всі навколо стали добрішими й щасливішими. Тому підсильте їхню радість своїми смачними гостинцями. Всім нам відомо, що зробивши добру справу, можна очікувати взаємності, тому немає приводу не довіряти цьому способу. Вийдіть в найказковішу ніч на вулицю та роздавайте смаколики прохожим (так як наступає 2015 рік, то потрібно "зловити" 15 людей) й повторюйте те, що запланували, себто своє бажання.

➤ Свічка-провидиця
Для того, аби дізнатись чи збудеться загадане, чи ні, купіть свічку і 31 грудня запаліть її. Над полум'ям загадайте своє бажання і стежте за вогнем. Якщо свічка договорить до кінця - воно обов'язково збудеться, і навпаки. Та не сумуйте, адже все, що не робиться - на краще.

Вірте в магію бажань, в силу власної думки й не припиняйте мріяти.

— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin