НАДИХАЄМОСЬ НОВОРІЧНОЮ КАЗКОЮ ВДОМА

Ставте хутчіш імбирні пряники в духовку, заварюйте гарячий шоколад з маршмелоу, діставайте зі скринь новорічні прикраси та готуйтесь перетворити власну домівку в казкову нору. Хтось наряджає оселю на початку грудня, хтось напередодні Нового Року. Я ж є таким собі екватором і святкові вогні ошатно мигають десь в середині грудня. Однак я не підступаю до трансформації кімнати без потрібного настрою: коли в повітрі витає запах мандарин, на столі лежить стос білих аркушів, які чекають моменту, коли зможуть перетворитись в збільшені копії сніжинок, з колонок доносяться різдвяні мотиви, а сама я замотана в різнобарвні гірлянди.

Крамниці з кожним роком поповнюють запас цікавих нарядних речей: статуетки, неординарні ялинки, оригінальні скляні шари, грайливі вогники на любий смак... Тому закуповуйтесь дрібницями, які так тішать очі, й заповнюйте ними столи, полиці, підвіконня. Нехай вогні не лише обіймають ялинкове гілля, але й карнизи вікон, ті ж самі полиці, балкони. Малюйте по шибкам вікон штучним снігом, ліпіть на них аплікації. Дайте волю своїй фантазії й творіть. Люблю коли немає нікого дома, бо можу бути наодинці зі своїми ідеями та їхньою реалізацією. Як приємно потім бачити задоволенні лиця рідних! А от красуню свята - ялинку, я б радила вбирати разом з близькими. Включіть композиції під настрій (варіацію мого плейлиста Ви можете послухати нижче), котрі знаєте напам'ять, та, підспівуючи, діставайте з комори атрибути свята й насолоджуйтесь теплою сімейною атмосферою.



Не так багато часу залишається до настання найбільш очікуваної ночі, тому присвятіть останні дні створенню новорічного настрою. Дивіться різдвяні фільми, читайте улюблені блоги (Маша підготувала чудовий проект, який точно зробить підготування до Нового Року атмосферним), сторінки котрих поступово вбирають в себе святковий настрій, переглядайте влогмаси на youtube, ходіть по крамницях, які зачаровують, купуйте подарунки близьким, пишіть листи знайомим і не знайомим, продумуйте бажання, бо скоро в моєму блозі з'явиться допис саме на цю тему, яку не можна недооцінувати, адже правильно сформувавши найзаповітніше, воно обов'язково втілиться в реальність. Pinterest кишить зимовими картинками, які спонукають до дії.
Цей допис схожий на збірну солянку, котра, надіюсь, зможе добавити хоча би крихту святковості, незважаючи на похмуру погоду за вікном. Пам'ятайте - ми самі створюємо настрій, тому вперед.
Корисні поради по креативному та оригінальному декоруванню можна знайти тут:


— завжди Ваша,
Аляска.
Blog Widget by LinkWithin